English EN Türkçe TR

Bizi Tanıyın Master Certification

Master Certification, kalite standartlarına uyarak en iyi şekilde hizmet vermeyi benimsemiştir.

Master Certification, 2022 yılında hizmet hayatına başlamıştır ve büyük hedeflerle sektörde emin adımlarla ilerlemektedir. Hizmetlerini, yasalar ve akreditasyon gerekleri çerçevesinde, günün gereklerine uygun ve gerçekçi yöntemlerle sunmaktadır. Master Certification, akreditasyon kurallarının belirlediği şartlara uyacağını ve bu kuralları doğru olarak uygulayacağını kararlılıkla taahhüt etmektedir. Kalite ve Tarafsızlık Politikalarımıza uygun şekilde hizmet vermekten ve sizlere en iyi hizmeti sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Emin adımlarla sektörde en iyisi

Vizyonumuz:

Türkiye’nin lider Sertifika Sağlayıcısı olmak,

Ar-Ge faaliyetleri ile teknolojik yenilikler yaratmak, yenilikleri şirket yararına ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak biçimde ticarileştirmek.

Kurumsal birikimi, uzman ekibi ve ileri teknolojilerle müşterilerine katma değeri yüksek, güvenilir ve kaliteli bilişim çözümleri sunmak,

Kurumsal kültürü, bilgi birikimi ve finansal yönü güçlü bir şirket olarak bilişim sektörüne katkı sağlamak.

Misyonumuz:

Kalite standartlarımıza uygun, müşteri memnuniyetini koruyarak en iyi hizmeti vererek sektörümüzün sevilen firmalarından biri olmayı misyon edindik. Master Certification, eğitim sağladığı her alanda en iyisini sunmaya yönelik inovatif adımlarla ilerlemektedir.

İNTRO VİDEOSU